Kövess minket!
  
     

Nem csak gyerekeknek!

Nem csak gyerekeknek!
2014, április 1.

Immáron huszonkét éve áll a megtestesült mesevilág Párizs szívében – ez maga Disneyland, a csodák birodalma, ahol minden álom valóra válhat, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szórakozást kortól függetlenül.

E szórakoztató vidámpark és kalandpark egész évben várja látogatóit, felejthetetlen élményekkel, hullámvasutakkal, folyamatos akciókkal, több mint ötven különböző attrakcióval, körhintákkal, hamisíthatatlan francia croassaintokkal, a Disney-mesékből ismert hercegnőkkel, Mickey és Minnie egérrel, továbbá rengeteg más játékkal!

Számos előnnyel jár a francia nyelv ismerete, melyek közül most azt szeretnék kiemelni, hogy páratlanul jóleső érzés hallani a hercegnők által előadott dalokat, francia nyelven beszélni a mesefigurákkal, és természetesen azért, mert így a visszatérés még jobban biztosított legyen – semmi sincs, ami elejét vehetné egy újabb varázslatos kirándulásnak!

Sajátítsa el a francia nyelvet, és lepje meg családját egy csodálatos élménnyel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
francianyelvtanfolyam2
Művészetek, művészlelkek hazája – Franciaország!

Franciaország a felvilágosodás óta a művészetek hazája. Már Ady Endre is imádta Párizst, „szép ámulások szent városának” nevezte, egyfajta menedéknek,...

Close