Kövess minket!
  
     

Művészetek, művészlelkek hazája – Franciaország!

Művészetek, művészlelkek hazája – Franciaország!
2014, április 1.

Franciaország a felvilágosodás óta a művészetek hazája. Már Ady Endre is imádta Párizst, „szép ámulások szent városának” nevezte, egyfajta menedéknek, mentsvárnak tekintette, és hétszer is ellátogatott az őt megihlető városba, ahol megannyi verse született.

A francia írók, költők, mint Balzac, Moliére, Verlaine, Rimbaud, Victor Hugo és Voltaire koruk legnagyobb alkotói és művészei; verseiket, regényeiket magyarra fordítva is élmény olvasni, azonban a francia nyelvet ismerőknek mind-mind varázslatos tapasztalat lehet eredeti nyelven megismerni.

Talán semmi sem emelhetné jobban az impresszióját annak, hogy a Louvre-i látogatásunk alkalmával, kedvenc festményeinket megtekintve francia nyelven hallgathatjuk végig a beszámolókat, a képek történetét, a festők érzéseit – ez mind-mind olyan élmény, amit francia nyelvtudás nélkül az ember soha sem tapasztalhat meg.

Egy francia nyelvtanfolyam segíthet Önnek olyan élményekkel gazdagodni, melyekről még csak álmodni sem mert! Nem beszélve arról, hogy a francia nyelv maga a „megtestesült” artisztika!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
francianyelvtanfolyam1
A francia nyelvtanfolyamról

A francia nyelvtanfolyamokon gyakorta elhangzó jelszavak: használható, életorientált nyelvtudás. Már rengeteg helyen vannak nyelvvizsga-garanciák, ingyenes tankönyvhasználat, szintfelmérés és próbaórák.  A...

Close