Kövess minket!
  
     

A francia nyelvtanfolyamról

A francia nyelvtanfolyamról
2014, április 1.

A francia nyelvtanfolyamokon gyakorta elhangzó jelszavak: használható, életorientált nyelvtudás. Már rengeteg helyen vannak nyelvvizsga-garanciák, ingyenes tankönyvhasználat, szintfelmérés és próbaórák.

 A következő három fajta francia nyelvtanfolyamokkal találkozhat:

A kezdők számára tartott francia nyelvtanfolyamokon a cél, hogy megszerettessék a nyelvet a jelentkezőkkel, azáltal, hogy részt tudnak venni egyszerű, az élet alapvető feladataihoz kapcsolódó beszélgetésekben, mint például a vásárlás, asztalfoglalás, eligazodás a városban, segítségkérés, bemutatkozás. Rövid időn belül a tanuló már be tud mutatkozni és beszélni hobbijairól, szokásairól. A jó környezet, a barátságos és oldott hangulat jelentősen hozzájárul a korai sikerekhez. Az alapok letétele után már csak a tanulón múlik, mennyire lelkes, és hogy milyen gyorsan halad a nyelvtanulásban.

Középhaladó francia nyelvtanfolyamokat már biztos nyelvtani alapokkal rendelkező egyéneknek ajánlják. Szókincsbővítés, nyelvtani alapok elmélyítése, írásbeli készségek és szóbeli gyakorlottság fejlesztése a cél ezeken az órákon. A francia nyelvtanfolyam végére már magabiztosan, és határozottan beszélnek a résztvevők, jól értik és megértetik magukat anyanyelvű franciákkal.

Szakmai francia nyelvtanfolyamok azoknak ajánlatosak, akiknek a munkájuk során franciául kell beszélniük. Gazdasági műsorokkal, újságcikkekkel tarkított órákon tanítják meg a tételeket és alaposan felkészítik a vizsgára. Egy adott szakterületen belül új ismereteket szereznek és megtanulják véleményét választékosan megfogalmazni az ilyen tanfolyamon végzett résztvevők.

A francia nyelvtanfolyam minden nyelvi szinten lévőnek újat mutat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
francianyelvoktatás2
Akiket a hasukon keresztül lehet megfogni – a francia konyha szerelmeseinek!

A francia konyha említésére mindenkinek egyből beugrik a francia saláta, a krémes, a rengeteg bortermő vidék, a még többféle sajtkülönlegesség,...

Close