Kövess minket!
  
     

A divat félhivatalos nyelve – a francia

A divat félhivatalos nyelve – a francia
2014, április 1.

Vannak emberek, akik sokat adnak öltözködésükre, cipőik, táskáik, öveik márkájára, követik a divatot, és akár évek óta makacsul ragaszkodnak egy, akár több tervező által megálmodott ruhához, kiegészítőhöz, parfümhöz.

Nekik csak elég annyit mondani, hogy Christian Dior, Coco Chanel, Gabrielle Bouheur, Nina Ricci – máris értik, a divat nyelvén beszélnek, tudják, mit is csinálnak pontosan a divatkémek, és mikor, tudják, ki volt a fénykép-memóriájú kémnő, aki romba akarta dönteni a francia Chanel-divatházat. Tudják továbbá azt is, hogy hol nyílt meg először Budapesten a Párizsi Nagy Áruház, ami a mai plázák elődjeként funkcionált, valamint, hogy hogyan és miként lett vége fényes ragyogásának.

A francia a divat félhivatalos nyelve, és talán nem is lehet annál maradandóbb élmény, mint elmenni, és az eredeti nyelven hallgatni végig a Chanel-divatházban lévő bemutatókat, olvasni a leghíresebb divattervezők feljegyzéseit… Amennyiben része akar lenni ennek a páratlan élménynek, ismerkedjen meg a francia nyelvvel!

Ne csak viselje, értse is a francia nyelvet!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
francianyelvvizsga1
Nem csak gyerekeknek!

Immáron huszonkét éve áll a megtestesült mesevilág Párizs szívében – ez maga Disneyland, a csodák birodalma, ahol minden álom valóra...

Close